Meny   Email

Tom Hanks venn med Corona (8)

© Foto: Charles Sykes / TT / NTB Scanpix FIKK CORONA-VENN: Tom Hanks fikk et originalt brev fra en australsk åtteåring som heter Corona, og som opplever at dette er et belastet navn for tiden.

Den coronasmittede skuespilleren fikk brev fra australske Corona.

Det er BBC News som skriver om Tom Hanks (63) - som nå er friskmeldt fra coronasmitten - og hans nye vennskap med åtte år gamle Corona De Vries.

Åtteåringen ble først oppmerksom på Hanks da den amerikanske skuespilleren oppholdt seg i Queensland sammen med kona Rita Wilson da de ble coronasmittet.

Corona forteller i brevet at han elsker navnet sitt, men at han nå blir kalt «Coronavirus» på skolen, noe som gjør han lei seg.
– Jeg hørte på nyhetene at du var smittet. Er du OK? skrev gutten i brevet.

Svaret fra Tom Hanks lot ikke vente på seg.

«Kjære venn Corona. Brevet ditt fikk min kone og meg til å føle oss fantastisk! Takk for at du er en slik god venn - venner får venner til å føle seg bedre når de er lei seg», skrev Hanks i innledningen av brevet, ifølge BBC News.

Han skriver videre at dette er første gang at han har hørt om noen som bærer navnet Corona. Det var foreldrene til åtteåringen som hjalp Corona med å skrive brevet til Hanks.

Men Tom Hanks nøyde seg ikke med kun å sende brev - han sendte også en skrivemaskin av typen Corona. Den samme maskinen tok han med seg inn i australsk karantene.

– Jeg tenkte at denne skrivemaskinen ville passe for deg. Jeg hadde den med til Australia, og nå kommer den tilbake - til deg. Spør en voksen om hvordan den fungerer, og bruk den til å skrive tilbake til meg, skrev Tom Hanks.

De Vries-familien sier til den lokale tv-stasjonen 9News at Corona er svært fornøyd over å ha fått en ny venn i USA.

Publisert: 24.04.20 kl. 10:54

I disse coronatider

Den nye situasjonen som er i inn- og utland på grunn av Coronavirusutbruddet og med påfølgende sykdom COVID-19, har satt en «støkk» i folk over hele verden.

Pr 15. mars 2020, var over 152 000 mennesker rapportert smittet i 141 land og territorier verden over. Omkring 6 000 mennesker var bekreftet døde.

Styresmaktene vedtar nye lover og retningslinjer for best mulig å redusere pandemien, mens helsemyndigheter og annen servicenæring står på for oss alle, og viser en handlekraft det står respekt av. Folket gjør sitt beste fra sine «hjemmekontor» og igjen ser vi at vi KAN stå sammen i en krisetid. Vi gjorde det i 1940-45 og vi gjør det igjen.

Og midt oppe i alt dette og ellers de vanlige dagligdagse gjøremål, skal en leve også, og da helst uten frustrasjon og negativitet. Vi må ta gleden med oss, vi må ta vare på hverandre og de små viktige tingene som bidrar til et fredfylt og lykkelig liv. Utbruddet måtte jo ende opp i en gladsang, og den kan du se og synge her: "KARANTENESANGEN"

Kjøttmarked Wuhan - Kina

Ikke rart det oppstår bakterier og virus i dette område nå du ser hvor uhygenisk alt er. Dette ser ut som en normalsituasjon i de fleste land i Asia og Afrika som foruten å ha slike områder, er velutviklet og med høy standard i enkelte områder.

Wuhan

Wuhan er et idustrielt, økonomisk og velutviklet sted i Kina, med flere annerkjente universiteter og utdanningssentre. Skal ikke gå inn i detaljer her, men det er jo utrolig at virus/pandemi skal utvikles her. Men igjen ser vi at i de fattige strøkene, med mangel på utdanning og forståelse for hygiene, starter slike epedemier. Ansvaret ligger her hos myndighetene, som kun ser økonomi og ikke folk.

I TILLEGG MÅ DET OGSÅ VÆRE SAGT, AT WUHAN HAR VERDENS STØRSTE SENTER NÅR DET GJELDER FORSKNING PÅ VIRUS, OGSÅ CONVID.

Les mer om Wuhan på Wikipedia.

Under vises noen bilder fra de velutviklede områdene i Wuhan.

Yangtze Wuhan First Bridge

Hankow Wuchang

Concert Group Pano

Wuhan Xibeihu Area

Corona bomtur