Meny   Email

 Gratis programvare

Programvare er ofte dyrt å anskaffe, så vi presenterer her noe av det som er gratis og som fungerer til hobby og vanlig bruk. Det er også viktig at det er enkelt i bruk slik at en ikke behøver å være datanerd for å få det til å funke. Det vi har her på siden kan også lastes ned her.

Lag dine egne websider

Det å ha sine egne websider kan være en fin hobby, og det behøver ikke å koste skjorten. Programvare til å lage sidene er det fullt mulig å finne gratisvarianter av, som fungere bra. Lenger ned på siden kan det lastes ned programvare som er brukt til å lage denne siden.

Selv bruker jeg Microsoft Expression Web 4 som nå er et gratisprogram for fri bruk, samt Krita foto og tegneprogram som også er gratis. Da gjenstår det bare et webhotell, og det er det mange av. Her ligger prisene på ca 40 til 100 kroner måneden alt etter lagringsplass som tilbys. Det er bare å søke på nettet etter "Webhotell".

Har du lyst på en websidehobby, kan du laste ned det du trenger her på siden. I tillegg er det også en håndbok som følger med Expression Web. (LAST NED HÅNDBOK HER)

Det er en fordel og har pakkeprogrammet WIN RAR SOM KAN LASTES NED HER...

Lykke til med din nye hobby og websidene.

For nedlastning

Her kan du laste ned det du trenger av software for å lage dine egne websider. Her er også en eksempelwebside du kan bruke som trening/opplæring og eventuelt som dine egne sider. Klikk på logoer for å laste ned...

Microsoft Expression Web 4
MEW 4 - Versjon 4.0.1460.0

Microsoft Expression Web 4
Encoder

Krita foto og tegne
X64 - Versjon 4.29 setup

Krita foto og tegne - Håndbok epub

Testwebside fra Oldis.no

Ekstra

MICROSOFT EXPRESSION STUDIO 4 ULTIMATE

Les "VIKTIG" dokument før Expression Studio 4 Ultimate tas i bruk.